اخبار و رویدادها

کارگاه یک روزه نارضایتی جنسیتی در کودکان و نوجوانان در تاریخ پنجشنبه 96/8/4 در محل آمفی تئاتر بیمارستان ابن سینا برگزار گردید.

اسلایدر در صفحه جدید اسلایدشو واحد مدیریت دانش روان‌پزشکی بالینی

واحد مدیریت دانش روان‌پزشکی بالینی

واحد مدیریت دانش روان‌پزشکی بالینی و علوم رفتاری با ریاست دکتر علی طلائی از سال 1391 آغاز به فعالیت نموده است.

هدف این واحد، تدوین راهنماهای بومی بالینی در زمینه تخصصی روان‌پزشکی و علوم رفتاری با توجه به اولویت های روان‌پزشکی و نیاز پزشکان و متخصصین مربوطه می باشد.

از اقدامات این واحد، اجرای مرحله دوم راهنمای بالینی درمان اختلال وسواسی-جبری و ارسال طرح اولیه راهنمای تشخیص و درمان اختلال پانیک بوده است.